WTF Mozilla Firefox!?!?!

Discussion in 'OT Technology' started by isaac86hatch, Jun 2, 2006.

  1. isaac86hatch

    isaac86hatch This thread sucks

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    27,892
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    *Moved from OT for getting no hits*

    So any site that has video will not play in my Mozilla. I have Installed XP updates, Windows Media Player Updates, Mozilla 1.5 and Flash player update and still nothing?? Video work perfect if I use Internet Explorer though :dunno:

    This is the first screen I get
    [​IMG]

    This is the second screen
    [​IMG]


    After I click to manual install it just takes me to microsoft.com for the WMP 11 update, which is updated and installed?

    Ugg
     
  2. Peyomp

    Peyomp New Member

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    14,017
    Likes Received:
    0
    You shot the rafter. You blew the hooch.
     
  3. isaac86hatch

    isaac86hatch This thread sucks

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    27,892
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    Got it.

    Switched to Opera and manually had to install the npdsplay.dll file and works proper.





    if anyone cares...
     
  4. Perseverant

    Perseverant Yes I am.

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    2,138
    Likes Received:
    0
    That station went downhill about 6 months ago and hasn't recovered. :hs:
     
  5. newchic

    newchic New Member

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    447
    Likes Received:
    0
    I've had the same problem. I just dl'ed an update so we will see if it fixes it. Otherwise, I just use IE whenever I wanna look see streaming video or anything like that.
     
  6. Bruticus

    Bruticus half dead OT Supporter

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    4,608
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne
    if you use adblock in FF go to preferences -> options -> untick obj-tabs and streaming should work again.
     
  7. RyanL

    RyanL OT Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    4,584
    Likes Received:
    0
    Location:
    St. Paul, MN
    Have you installed the vlc firefox plugin or anything like that?

    Best bet would be to just backup everything and do a clean install. Uninstall and delete dir and delete hidden preferences dir.
     

Share This Page