Wireless Router Problem...

Discussion in 'OT Technology' started by rocklee, Dec 16, 2006.

  1. rocklee

    rocklee New Member

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    0
    Location:
    TEXAS eloel, Reputation: 1000001
    i don't know what happen or how it happen but i can't seem to get into my default router settings (that default 192.168.1.1 site)...i tried typing the default password (admin) and it still not letting me in...and no i didn't change the password or the username.

    my question is...is there a way for me to reset everything back to default or something so i can get in??


    PS. i have a wireless linksys 2.4ghz router...and thanks in advance :sadwavey:
     
  2. Wolf68k

    Wolf68k OT Supporter

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    4,861
    Likes Received:
    2
    Location:
    Houston, Texas
    RTFM
    You saying that it's a "wireless linksys 2.4GHz" router doesn't help.

    But if you RTFM, as I said, and learn how to do a hard reset you'll find out how to do it.
     
  3. NavS

    NavS its me!

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    32,117
    Likes Received:
    0
    Location:
    SumwhereKanaduh PSN/XBL: NavS2
    Take a pin and push it into the thing that says "reset"............................................................
     
  4. rocklee

    rocklee New Member

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    0
    Location:
    TEXAS eloel, Reputation: 1000001
    so thats what that lil button is for... :eek4:


    thanks peeps :wavey:
     
  5. Sexual Vanilla

    Sexual Vanilla New Member

    Joined:
    May 23, 2005
    Messages:
    6,305
    Likes Received:
    0
    Location:
    South Carolina

Share This Page