Windows Unstable

Discussion in 'OT Technology' started by Humberto, Mar 13, 2006.

  1. Humberto

    Humberto Guest

    Hello

    I am in need of some help. :wiggle: I attempted to install SP2 on my machine, and the install failed. It then told me that windows was unstable. I'm tired of all these problems with my PC and I need to know if I can use a XP Install CD from one of my other computers on this one, because I lost my CD for this one. Is it OK to use an unused XP Install CD on this computer if it goes to another computer? Will it mess with my windows on the other computer?

    Thanks for your help :cool:
     
  2. Who Mike D

    Who Mike D Local Hustler

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Antonio
    you serious?
     
  3. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,742
    Likes Received:
    27
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    maybe you should just buy a mac
     
  4. Humberto

    Humberto Guest

    Yes, I'm serious, and No, I don't want a mac.
     
  5. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,742
    Likes Received:
    27
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    so did the install key start with fckgw by any chance?

    yes, you can use the cd on another computer, it's the key that counts.
     
  6. Humberto

    Humberto Guest

    But if the same key goes on 2 computers will that end bad? :noes:
     
  7. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,742
    Likes Received:
    27
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    is this xp pro or home. do you have a single license key or a volume license key?
     
  8. keleko

    keleko yes, he is

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    28,741
    Likes Received:
    0
    Location:
    lauderhill, fl
    just do it

    if a message comes up, CALL THEM - it's FREE and tell them you're reinstalling

    otherwise no problem
     

Share This Page