Will my current video card fit into this Mobo?

Discussion in 'OT Technology' started by archangel, Jan 28, 2005.

  1. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    no, it wont work.
     
  3. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
    Hey Jolly :wavey:

    Man that sucks! I have to dish out more money. :wtc:

    So what do look for when choosing a vid card for that particular mobo?
     
  4. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    do you game?

    if so, I'd say the 6600GT

    if not, I'd say the x300
     
  5. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
  6. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    no.

    it must be PCI Express
     
  7. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
    ohhh. thanks for the quick reply
     
  8. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
  9. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    lol, I did say the X300 above, lol.
     
  10. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
    yea i know u said the x300. But my cousin has an old TI 4200 laying around and
    I was hoping it would work. :)
     
  11. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX

    another thing, I was told that the intel mobo has onboard video. So i wouldnt need to buy one? I dont plan to game. Just surf and DVD burning.
     
  12. StevesVR4

    StevesVR4 Get Arrested

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    7,328
    Likes Received:
    0
    Yes, that motherboard does have built-in video so you don't need to buy a new video card, you can just use what come with the chipset. Granted, the built-in video is nothing special any won't really play any modern 3d games, it will at least be perfectly fine for web surfing and burning DVDs.
     
  13. archangel

    archangel Active Member

    Joined:
    May 18, 2000
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas, TX
    suh-weet! :bigthumb:
     

Share This Page