Why cant I access hotmail with opera?

Discussion in 'OT Technology' started by FyreDaug, May 11, 2006.

  1. FyreDaug

    FyreDaug lolswift

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    23,228
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    I could before and I havent changed anything, but I get this page:

    wtf
     
  2. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    I just tried in Opera 9 and got the same error. No clue... Maybe they changed something with the login procedure on their site.

    I use IE for stuff like that.
     
  3. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    they changed from SSL to another form of encryption that IE supports and Opera doesn't. Btw, this broke MANY browsers, and kills linux support, I believe.

    Why are you even using hotmail, in the first place?
     
  4. FyreDaug

    FyreDaug lolswift

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    23,228
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    Because?
     
  5. deusexaethera

    deusexaethera OT Supporter

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    19,712
    Likes Received:
    0
    Because Microsoft owns Internet Explorer and Hotmail, and Microsoft doesn't own Opera and SSL, and Microsoft likes to fuck its competition. It's a good business practice, all in all; the problem is that Microsoft is so huge that nobody except the US Government can fuck them back.
     
  6. Corp

    Corp OT Supporter

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    28,201
    Likes Received:
    0
    Location:
    Providence, RI
    it works for me with 8.5 :dunno:
     
  7. Imtoodumbtothinkofone

    Imtoodumbtothinkofone New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    1,978
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    Yeah, it works for me with 8.5 as well.

    I found that i have to use opera/firefox when i want to delete addresses from hotmail as it doesnt work with IE, come up with some error :dunno:
     
  8. badguy106

    badguy106 Location:Tn

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Earlier this week I was having that problem with 8.5. Happened all of a sudden, with several websites that I frequent. Switched to 9.0 and the problems are gone.:dunno: Just tried hotmail and it worked fine as well.
     
  9. Grifter

    Grifter Silver Member

    Joined:
    Dec 21, 2000
    Messages:
    3,117
    Likes Received:
    0
    Location:
    the southwest
    works with ff
     

Share This Page