Where to mount my temperature sensor?

Discussion in 'OT Technology' started by ricehead, Jul 30, 2004.

  1. ricehead

    ricehead a world in which time is absolute is a world of co

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    0
    Location:
    Boston
    My BIOS/mobo doesn't have a system temp sensor, so I bought a sensor with a digital readout. I was thinking I would mount it between my two RAM sticks. Any better ideas?
     
  2. 1997 CL 3.0

    1997 CL 3.0 OG since 00

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, Canada
    Depending on your system it should get pretty warm by the memory, personally I'd mount it on your northbridge chip.
     
  3. Yep

    Yep Knick knack paddy whack, give the old dog a bone

    Joined:
    Jan 22, 2001
    Messages:
    4,603
    Likes Received:
    0
    Location:
    South Jersey
    My system temp sensor on my Abit is somewhere in that area.
     

Share This Page