Where the hell is my video at?

Discussion in 'OT Technology' started by jdw, Feb 20, 2008.

  1. jdw

    jdw New Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    4,429
    Likes Received:
    0
    Location:
    ND
    It was working fine this morning....

    Have some video files on my computer that I pulled across from my other computer this morning. When they finished transferring I played them all and they played fine in WMP11....

    The only changes I made was to switch my laptop from a display setting that was set up for my secondary monitor to the single display. Now all of a sudden I get audio but no video with WMP11, VLC, and DiVX player....

    Thoughts before this drives me nuts?

    Files play in WMP11 (same build) on my other machine....
     
  2. Doomsday

    Doomsday XXX

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minnesota
    go to display properties > settings tab > advanced > troubleshoot tab
    play with hardware acceleration slider (none to full) till you get video
     
  3. jdw

    jdw New Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    4,429
    Likes Received:
    0
    Location:
    ND
    well I have to drop the acceleration most of the way down and once video shows up it's inverted horizontally...
     
  4. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,133
    Likes Received:
    4
    Location:
    Houston, Texas
    There's a setting for that. Go to display properties. Then choose settings>advanced>choose your video card and then choose the control panel. Choose rotate display and fix your screen.
     
  5. Doomsday

    Doomsday XXX

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minnesota
    that will rotate the whole display
    the only one inverted is the video
     
  6. Doomsday

    Doomsday XXX

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minnesota
    update to the latest graphic drivers
    make sure the old one was uninstalled first before you install the new one

    uninstall then reinstall codecs
     
  7. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,133
    Likes Received:
    4
    Location:
    Houston, Texas
    Sorry mis-interpreted the post.
     

Share This Page