WEB What's wrong with my menu links?

Discussion in 'OT Technology' started by Browning, Jan 18, 2008.

  1. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
  2. jdw

    jdw New Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    4,429
    Likes Received:
    0
    Location:
    ND
    add http://
     
  3. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
    it's already there. It shouldn't be showing iproxyplanet.info in there at all

    Here's that part of the code. It's just like the rest of my proxies and they are fine

    Code:
              <div id="left_menu">
                <ul>
                  <li><a href="www.playboyproxy.com">Playboy Proxy</a></li>
                  <li><a href="www.proxygoblin.com">Proxy Goblin</a></li>
                  <li><a href="www.cargoproxy.com">Cargo Proxy</a></li>
                </ul>
              </div>
     
  4. jdw

    jdw New Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    4,429
    Likes Received:
    0
    Location:
    ND


    :hsugh:

    You tell me it's already there yet you post the exact code you need to update...

    those hrefs should be http://www.playboyproxy.com

    I just made the edits in firebug and they work fine.. that's your issue.
     
  5. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
    :rofl: I'm retarded. Sorry I've been staring at code all day:o


    edit-all is well now, thanks
     
  6. jdw

    jdw New Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    4,429
    Likes Received:
    0
    Location:
    ND
    :uh:
     

Share This Page