Weird issue with the yahoo client for osx

Discussion in 'OT Technology' started by phr34k, Jun 1, 2007.

  1. phr34k

    phr34k New Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,481
    Likes Received:
    0
    Location:
    Athens ,Ga
    I know there are a few clients out there that are better then using the actual yahoo client,but i use it for the webcam support. That being said....its acting funny.It will disconnect me, then it wont sign me back on til i reboot my mac,or so i think,but a friend tells me that she sees me signed on...although my buddy list doesnt load. The client itself is still in beta stage(rls 4) so maybe its just a quirk with this rls? Anyone got any ideas?
     
    Last edited: Jun 1, 2007
  2. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    isn't it a beta client?
     
  3. phr34k

    phr34k New Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,481
    Likes Received:
    0
    Location:
    Athens ,Ga


    I stated this in my original post...:)
     
  4. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    :dunno:

    GL though :wavey:
     
  5. phr34k

    phr34k New Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,481
    Likes Received:
    0
    Location:
    Athens ,Ga
    thx


    edit: yeah this is weird indeed.... it actually logs me off adium if i try to log onto messenger,which means im connected,but the buddy list doesnt load....


    edit x2 : trashed prefs file.... seems to be working... for now....lol
     
    Last edited: Jun 2, 2007

Share This Page