Vuze/Azureus

Discussion in 'OT Technology' started by Ignited, Jan 14, 2009.

  1. Ignited

    Ignited Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    11,017
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philly/NJ
    Is there anyway to turn off the retarded HD network bs that pops up and runs automatically? Its so annoying to see this junk come up.
     
  2. kabloded

    kabloded Guest

    Yeah, try installing Transmission.
     
  3. Ignited

    Ignited Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    11,017
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philly/NJ
    I'm considering that option, i'm just so use to azureus : (
     
  4. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    yeah, i'd go with Transmission as well
     
  5. Ignited

    Ignited Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    11,017
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philly/NJ
    Aight I downloaded the prog, how do I add the torrents I have running on azureus to Transmission?
     
  6. kabloded

    kabloded Guest

    Just let them finish on Vuse then close shop, Transmission from then on out.
     
  7. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    you mean turn on the azureus interface? hit the advanced button in the top right then hit the UI button right below it?
     
  8. Ignited

    Ignited Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    11,017
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philly/NJ
    Thanks that did it.


    Question still remains though, how do i transfer the files over to transmission so they start to seed from there?
     
    Last edited: Jan 14, 2009
  9. e.pie

    e.pie Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    91,427
    Likes Received:
    0
    Location:
    KFLY
    .
     
  10. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    wait till they finish. torrent programs are different and it'd be a sure way to end up with corrupt downloads.

    edit: seed? move the files to its download folder and then add the torrent file to transmission?
     

Share This Page