Vista users... how many processes?

Discussion in 'OT Technology' started by Zak8022, Dec 18, 2007.

  1. Zak8022

    Zak8022 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2004
    Messages:
    4,012
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    How many processes do you have running?

    I'm somewhere just over 100... which seems high as FUCK. But i'm used to XP running around 30-40... maybe 50 max. Is 100 normal for Vista?
     
  2. thebox

    thebox New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    45,695
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seattle
    54 with a couple of running apps here
     
  3. JayC71

    JayC71 Guest

    Post a screenshot of your task list... I bet most don't need to be there.
     
  4. Zak8022

    Zak8022 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2004
    Messages:
    4,012
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    [​IMG]

    As you can see... there's quite alot.
     
  5. deusexaethera

    deusexaethera OT Supporter

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    19,712
    Likes Received:
    0
    My father's audio recording computer has 30 processes running. Of course, it's on XP, but there's your benchmark for a totally optimized system.
     
  6. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    With alot of tweaking I was able to get mine down into the 65 range

    What kind of hardware are you running?
     
  7. Zak8022

    Zak8022 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2004
    Messages:
    4,012
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    Lenovo T61p (15.4" Widescreen)
    Core 2 Duo T7500 2.2GHz
    Vista Ultimate 32bit
    4GB RAM (tho since its only vista32, i only get 3GB)
    100GB HDD 7200 rpm
    Bluetooth
    DVD-DL burner
    WIFI/LINK4965AGN

    I'm sure i'm leaving something out, but those are the basics.
     

Share This Page