Vista theme question

Discussion in 'OT Technology' started by BlaqueMan, Aug 29, 2007.

  1. BlaqueMan

    BlaqueMan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    hey guys, i have windows 98 on my computer, is htere any way to get a windows vista theme for it? just cause my computers shitty i want it to look good at least.

    thanks!
     
  2. JasonKnight

    JasonKnight OT Supporter

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    6,710
    Likes Received:
    6
    Location:
    Reading, PA
  3. BlaqueMan

    BlaqueMan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    u got a registration code?
     
  4. JasonKnight

    JasonKnight OT Supporter

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    6,710
    Likes Received:
    6
    Location:
    Reading, PA
    :naughty:
     
  5. BlaqueMan

    BlaqueMan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    thank you so much man, and dont worry, i wont tell, but i do have one question, the sart button, top middle of upper taskbar, and a random block in hte left middle side of trhe screen are black? its weird! andy known fiix? ive tried restarting multiple times
     
  6. JasonKnight

    JasonKnight OT Supporter

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    6,710
    Likes Received:
    6
    Location:
    Reading, PA
    you might need to modify the cords of somethings, I am guessing the black box is the thing I have on the side of my screen, Just have to set it to the resolution you want and movew that grey box (like that is on the side of my screen) and set it to the cords you want. let me get on that PC and show you what I mean.
     
  7. OakleyTodd

    OakleyTodd New Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    2,160
    Likes Received:
    0
    Location:
    Las Vegas
    Downloaded it for work tomorrow. What is this code you speak of for?
     
  8. JasonKnight

    JasonKnight OT Supporter

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    6,710
    Likes Received:
    6
    Location:
    Reading, PA
    no code...

    first select the black bar then push the button on the top right then the cords i have circled are how i have it positiond on my PC, just gotta keep messin with them to move it to fit right on your screen

    [​IMG]
     
  9. BlaqueMan

    BlaqueMan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    aight ma, ill try that, but i do have one more question, is there any way to makeit so that the exit minimize and enlarge size on any given window looks like the ones for vista?
     
  10. JasonKnight

    JasonKnight OT Supporter

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    6,710
    Likes Received:
    6
    Location:
    Reading, PA
    That i dont belive so. this is about as close as you will get while running windows 98
     
  11. BlaqueMan

    BlaqueMan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    well thanks anyway man youve been a huge help!
     

Share This Page