Video's Audio Playback

Discussion in 'OT Technology' started by Weiner, Apr 17, 2005.

  1. Weiner

    Weiner New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    38,611
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne, Australia
    Recently if I keep skipping a video to differant bits, after the 3rd-4th time, I get a thud coming out of my speakers, constantly, to fix it, I have to close the video and open it again, I have tried reinstalling the sound card drivers, but it doesn't fix it (Sound Blaster Live 5.1).

    Any ideas?
     
  2. EkriirkE

    EkriirkE Zika Xenu OT Supporter

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    14,799
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dublin & San Francisco, CA
    does it happen with all video players?
    yes? drivers (Still)
    no, a player problem
     
  3. Weiner

    Weiner New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    38,611
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne, Australia
    All video players, it only started the other week, so I am out of answers.
     
  4. EkriirkE

    EkriirkE Zika Xenu OT Supporter

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    14,799
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dublin & San Francisco, CA
    try reinstalling directx?
     
  5. Weiner

    Weiner New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    38,611
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne, Australia
    :big grin: Seemed to fix it :big grin: Will know for sure tonight :big grin:
     
  6. Weiner

    Weiner New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    38,611
    Likes Received:
    0
    Location:
    Melbourne, Australia
    Nope, still does it...
     

Share This Page