Video Driver Problems

Discussion in 'OT Technology' started by 240 KA-T, Aug 16, 2005.

  1. 240 KA-T

    240 KA-T New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nomansland
    I have had a GeForce 5600 FX for a long time. I updated my drivers recently and that came with some problems. Now when I play most videos in media player or Winamp they are really bright (like high contrast) and kinda fuzzy. I reinstalled drivers but no luck. Seems like it is just a type of format of videos (maybe mpeg?) that is messed up like this, any ideas?
     
  2. RyanL

    RyanL OT Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    4,584
    Likes Received:
    0
    Location:
    St. Paul, MN
    its seems like it would be a codec problem and not a video drivers problem
     
  3. Yep

    Yep Knick knack paddy whack, give the old dog a bone

    Joined:
    Jan 22, 2001
    Messages:
    4,603
    Likes Received:
    0
    Location:
    South Jersey
    word. If it were a contrast problem with the drivers I would think the entire display would be off.
     
  4. 240 KA-T

    240 KA-T New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nomansland
    Ya I just played some of the videos in a windows media player classic program and they worked fine. What do you guys suggest I do for codecs, not familiar with em...
     
  5. 240 KA-T

    240 KA-T New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nomansland
    uninstall k-lite codec pack and find a new one?
     

Share This Page