Using Mac Mail from a Windows computer

Discussion in 'OT Technology' started by Xicculus, Sep 19, 2008.

  1. Xicculus

    Xicculus OT Supporter

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    33,851
    Likes Received:
    0
    Location:
    OTs Favorite Russian
    Anyone else been having trouble with Mac (.me :ugh: ) mail lately? When I send e-mails, my apostrophes turn into question marks, and other weird formatting shit has been happening. This only happens so far when I've been using my Mail program on a non-Mac computer.

    Am I the only one or is this something that's going to pop up while they transition to .me?

    http://www.me.com/mail/
     
  2. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    I've noticed it being a bit slow lately, but no formatting errors. What browser? It blows nuts in IE7.
     
  3. Xicculus

    Xicculus OT Supporter

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    33,851
    Likes Received:
    0
    Location:
    OTs Favorite Russian
    Firefox. It actually moves quicker for me with .me, but the formatting is a problem when I send letters to clients and they look like they were written by autistic monkeys.
     
  4. Xicculus

    Xicculus OT Supporter

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    33,851
    Likes Received:
    0
    Location:
    OTs Favorite Russian
    ...now it's giving me a blank screen when I try and sign on :wtf:
     
  5. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Yes, it's being REALLY slow today for some reason.
     

Share This Page