A&P unidentified image v.review on camera

Discussion in 'Lifestyle' started by frostedfrank, Oct 8, 2007.

  1. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    on my 350D, like the same two pictures show up as unidentified image when I try to look at them on the camera but are fine if I look on the computer. usb cable to camera or card reader.. wtf is up? I formated the card in the camera then reput the pictures on it and it happens still. cards are sandisk ultra 2 4gb.

    what's causing this?

    thanks:wavey:
     
  2. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    oh both were bought new about 2-3 weeks ago.. less than 400pics taken
     
  3. jared_IRL

    jared_IRL OT Supporter

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    17,737
    Likes Received:
    55
    what format are you shooting? jpg or raw? have you edited these images? have they been saved in a different format, IE tif or psd? Is it only these two, or all images you shoot?
     
  4. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    shooting in jpg, image never been edited, just opened on the computer. only these two, one I took a week ago and one I just took tonight..
     
  5. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    I was not using any of the canon programs to load the files on the computer could that be it? I really have no clue. I copied the pics to my hdd, formated the card in the camera then reput the files and it happens still. same two pics
     
  6. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    so I took the pics with some others, put them in a .rar to send over email, and the pictures can't be seen(on the other computer) because says they are corrupted. WTF. I hope it's the computer and not the camera...
     
  7. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    where did you buy your ultra2s from? there are fake ultra2's everywhere.
     
  8. kristin

    kristin my dog > *

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado Springs, CO
    Wait, why are you trying to put the pictures back on the camera? I'm confused
     
  9. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
  10. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    Got it from a photo store locally. www.henrys.com
     
  11. frostedfrank

    frostedfrank OT Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,754
    Likes Received:
    4
    Location:
    Ottawa, Canada
    Well, was using it as a mean to share picture. I just transfered everything to my computer but then I was going to my friend's place and asked me to bring pictures so I put them back on the camera. no "new" pictures were taken between then.
     

Share This Page