Unable to output video to TV

Discussion in 'OT Technology' started by terminator1010, Sep 23, 2004.

  1. terminator1010

    terminator1010 Eld

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    4,891
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hordanes Land
    I have a ATI Radeon 9600pro vid card with s-video out. I hooked it up to my TV to watch movies from the computer on my TV. It all worked good, desktop was being displayed on TV but when I tried to play a movie there was just black. I tried a few programs and videos and nothing worked, haven't tried any games yet although they probably won't work either. I assumed that the card would be able to output video, am I wrong? Is there any way to get this to work?
     
  2. terminator1010

    terminator1010 Eld

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    4,891
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hordanes Land
  3. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    No idea what the problem is, but it might help if you tell us which OS and such.
     
  4. toker

    toker Guest

    i had that problem, try switching the TV to the primary output rather than your monitor.
    should have it set on clone display. works for me but i have a gforce 4
     
  5. terminator1010

    terminator1010 Eld

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    4,891
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hordanes Land
    Alright, figured it out. Had to set it to the primary display, thanks toker.
     

Share This Page