WEB Trying to install a webpage. need help.

Discussion in 'OT Technology' started by ramboni, Oct 7, 2007.

  1. ramboni

    ramboni New Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    I know this is probably going to be a ridiculously easy question for you guys but I need a little help installing a webpage my buddy sent to me. The actual pages come up but I cannot get the images to show. I keep getting red x's and I don't know why. I have installed the images through ftp so im not sure what else I can do to fix this as I have never had it happen to me. Any help or advice would be appreciated. Thanks!
     
  2. dk01

    dk01 Awwwwww..... OT Supporter

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Messages:
    3,178
    Likes Received:
    0
    Location:
    All up in your interwebsnet.
    I'm guessing the paths to the images are just wrong. To check this just open the html files in notepad and look for lines like this:
    Code:
    <img src="blablablah.jpg" />
    You should make sure the image is uploaded properly in the correct location also.
     
  3. MrBrotato

    MrBrotato New Member

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    5,558
    Likes Received:
    0
    Yes, the paths to your images are incorrect. It is impossible to give you an exact answer on how to fix this without seeing the situation. But you just need to correct all the <img src=""> paths. If your images are in the SAME folder as the HTML file, simply enter the image name <img src="image.jpg"> if they are off 1 folder in something like an images folder simply change to <img src="images/image.jpg">

    Another thing you can do, is if you can access the image in your browser just copy the address in for the location. http://www.yoursite.com/folder/pages/images/image.jpg and just copy the whole thing into <img src="......

    Without more details it is hard to say what to do exactly though. I suppose it is also possible that your images are corrupted, but not likely.
     

Share This Page