Trying to forward ports in OSX 10.5

Discussion in 'OT Technology' started by Boosh Dag, Jan 15, 2008.

  1. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    Hey guys, I'm on a NetGear WPN824 and have went into in and forwarded the ports there and set transmission to that port and it is telling me that that port is stealth. I've been scouring google and can't figure out what im doing wrong. Any help?
     
  2. Rip The Jacker

    Rip The Jacker New Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    53,993
    Likes Received:
    0
    well your operating system doesnt have shit to do with it.

    restart transmission.
     
  3. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    someone on another forum said the firewall in leopard was a problem for him. I have it turned off and have rebooted transmission a bunch of times. no dice.
     
  4. _Trev_

    _Trev_ Ya gotta pay the troll toll... OT Supporter

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    47,477
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
  5. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    I used the basic portforward directions for the router off portforward.com. Got notin.
     
  6. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    bah, it wont let me do a static ip so i have to change the ip that the router is forwarding to every time i connect. lame but the port is now open. thanx guys.
     
  7. Rip The Jacker

    Rip The Jacker New Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    53,993
    Likes Received:
    0
    meh i usually only get a few IP's so i forwarded them properly :o
     
  8. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    oh word? The comp will only get a handful of them and I can just forward all of them. Genius. I love you mac shack for doing that thing you do.
     

Share This Page