Toshiba Laptop Issue

Discussion in 'OT Technology' started by Protoman, Sep 13, 2006.

  1. Protoman

    Protoman New Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    I have a Toshiba Satelite Pro m15(2003). It is about 3 years old and in good condition, I dont bang it around or leave it in harsh conditions.The hard drive has been replaced about a year ago by BestBuy through their warranty. Recently I upgraded the memory to 1gb cosair valuselect.

    It has been reformatted recently and everything is installed correctly

    Problem: Really Slow when in operation

    When I am using the comp and I open up an application it will take a long time for them to pop up. I noticed the lag when I had the default firefox web page open and if I were to click on the blue section of the webpage box and try and move it around the screen, it does not move fluidly. It moves in a real choppy motion. When I try to open regular programs they will open but not as fast as they used to. ( I mean I feel like its a pentium 3 now ). I thought it was the graphics chip drivers so I had them reinstalled but to no avail. Any input would help guys.. thanks
     
  2. keleko

    keleko yes, he is

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    28,741
    Likes Received:
    0
    Location:
    lauderhill, fl
  3. Protoman

    Protoman New Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    keleko I think you fixed it my friend.. thank you :bowdown:
     
    Last edited: Sep 13, 2006

Share This Page