streaming ilife to xbox 360

Discussion in 'OT Technology' started by TNFlyBoy, Apr 16, 2007.

  1. TNFlyBoy

    TNFlyBoy F =/= ma?? wtf??

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    858
    Likes Received:
    0
    Location:
    Murfreesboro, TN
    hey all

    a friend of mine showed me this software not too long ago and i thought i'd post the link to it up here. it allows you to connect your mac to a xbox 360 and stream music, pics, and wmv video through it. it works very well and in essence turns your xbox 360 into a dumbed down appletv.

    http://www.nullriver.com/index/products/connect360
     
  2. Jacen2141

    Jacen2141 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    618
    Likes Received:
    0
    Location:
    SC
    nice find thanks :bigthumb:
     
  3. dbman96

    dbman96 Active Member

    Joined:
    May 25, 2000
    Messages:
    49,996
    Likes Received:
    6
    I keep forgetting I have that installed, and I run across the room to figure out why my MBP is going "BOONNGGG" when I turn on my 360.
     
  4. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,506
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    I need to get mine working again, I went on vacation 3 weeks ago, took my laptop, and now I came back and it doesn't work. My computer doesn't show up. I'll send them an email, I know last time I emailed them they were very nice and helpful.

    Well worth the $20 or $30 IMO. Plus the Spring dashboard update will support more video files.
     
  5. fukujoushi

    fukujoushi dswoop

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    2,922
    Likes Received:
    3
    Location:
    Bay Area, CA
    :rofl: :rofl: :rofl: for 3 weeks my computer kept doing that and I had NO CLUE what it was!
     
  6. Specious

    Specious New Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    I came, I saw, I conquered. Didn't know they had this but it's pretty useless for me since my Mac is right next to my consoles. Would be useful if it were for the PS3 since I use the Toslink on my z680.
     

Share This Page