strange problem i'm having with vista and remote desktop

Discussion in 'OT Technology' started by dobea, Apr 25, 2009.

  1. dobea

    dobea New Member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    0
    Location:
    Iowa
    so i go to work, remote into my pc at home, when i came home, i see this....

    [​IMG]

    the color is all weird...as soon as i hit the mouse, it'll go back to the normal color

    anybody know whats up?

    FYI, dual monitor set up, monitor is set to turn off after 15 minutes of inactivity

    i've used my laptop at home to remote into the desktop and this does not happen

    work computer is xp pro if that matters
     
    Last edited: Apr 25, 2009
  2. BlazinBlazer Guy

    BlazinBlazer Guy Witness to The De-Evolution of Mankind.

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    18,783
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lansing, MI USA
    Strange. I've never had that problem, and I remote into my home box from away all the time. :dunno:
     
  3. Fase

    Fase Your Face, In A Pickle Jar.

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    29,540
    Likes Received:
    0
    Location:
    Windsor, Ont, Canada.
    Weird. Probably something with the video drivers on the PC that remote connects to that forces your home PC to 16bit colors or something?
     
  4. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    Yea, what's the display setting set at when you use RDP?
     
  5. TomDlgns

    TomDlgns OT Supporter

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    60,844
    Likes Received:
    308
    same thing happens to me. however, i dont really pay much attention to it becuase...

    1. i keep my monitor off when i am not using it
    2. same as you, it goes away when i move the mouse.

    now, if it stayed like that and needed a reboot, i would def. look to see what the cause was.
     

Share This Page