Still running Tiger on purpose crew

Discussion in 'OT Technology' started by IcyHot4Life, Mar 18, 2008.

  1. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    :wavey: I got a lot of shit that will be a pain in the ass to migrate, and apparently the 10.5 drivers don't allow you to spoof your wired MAC address. :down:

    so Tiger crew, why haven't you upgraded yet?
     
  2. kamikaze

    kamikaze Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Messages:
    33,629
    Likes Received:
    0
    Location:
    Barrie Ontario
    I can't get Leopard installed on my hackintosh...that's the only reason. My macbook has leopard on it tho
     
  3. Drloveless

    Drloveless Mac Crew

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Messages:
    652
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronots
    I am thinking of downgrading, Leopard seems to not be up to par, shit quits, shit freezes sometimes, drivers aren t all there, had to update all my software for it, I dunno, seemed a little more of a asspain then good. shurgs.
     
  4. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    leopard is working great for me :coold:
     
  5. notwist

    notwist Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    5,738
    Likes Received:
    0
    in

    I don't see the purpose of upgrading at the moment
     
  6. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    leopard's been great on all the systems i run it on...
    wish i could upgrade my work computer :hs:
     
  7. omgwtfbbqryan

    omgwtfbbqryan OT Supporter

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    14,590
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    .
     
  8. aCab

    aCab New Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    18,292
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicaaago
    leopard works fine for me. I resisted change at first, but now that i upgraded, Im so much happier.
     
  9. TheWeasel

    TheWeasel Guest

    I have Tiger running on my G4 server still. Even though it meets the min Leopard requirements it's deathly slow so I went back to Tiger.
     
  10. The1Ash10

    The1Ash10 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    13,672
    Likes Received:
    0
    Location:
    ATX
    :werd: nothing wrong with it at all.... :dunno:
     
  11. hurleyint1386

    hurleyint1386 Someone has sand in their vagina

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    0
    Location:
    Rochester, NY
    no complaints with leopard here
     
  12. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    :rofl: @ how many people are just talking about how great leopard is

    but that's cool, I just wondered who else is still on 10.4. I probably won't migrate my 867 G4 tower to Leopard for obvious reasons.
     
  13. artistry727

    artistry727 OT ftw

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pa
    The only complaint with leopard I have is the it will not hold my wireless signal. It cuts out every 10 minutes and its a huge pain in the ass.
     
  14. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    #1 my G4 is slow enough
    #2 I keep my intel on tiger because of visualhub not supporting leopards new xgrid.
     
  15. kamikaze

    kamikaze Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Messages:
    33,629
    Likes Received:
    0
    Location:
    Barrie Ontario
    What encryption settings are you using? I find that certain setups of WPA/WPA2 don't work well with the Airport cards. Wep should be fine, and I use WPA2 Pre-Shared Key, with the TKIP+AES and a 3600 second key renewal interval.
     
  16. Drloveless

    Drloveless Mac Crew

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Messages:
    652
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronots
    I ran leopard on my ibook 1.2ghz, it was ok, not deathly slow at all. My dual 1.8ghz g4 smokes leopard, but like i said, its still not as stable as they were saying it would be on release... I had to flash my nvidia 7800 GT to a modified fan controller rom, because leopard screws up with thermal fan control...
     
  17. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
  18. _Trev_

    _Trev_ Ya gotta pay the troll toll... OT Supporter

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    47,477
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    3 reasons I wish I still had tiger, in order of importance from least to most

    #1 xgrid is broken in leopard for Visualhub
    #2 Shapeshifter/fruitmenu/most APE apps doesn't work in leopard yet
    #3 igrabnews doesn't work :madfawk:

    God I miss igrabnews :sad2: http://igrabnews.free.fr/Welcome to iGrabNews homepage.html
     
  19. doublemeat

    doublemeat New Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Messages:
    14,524
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inside Loop 410
    I have the disc, but as cool as the new features are, I haven't really been compelled to upgrade yet. Hell, I've only been using Tiger for about 15 months.

    That, and I'm pretty keen on "if it aint broke..."
     
  20. aCab

    aCab New Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    18,292
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicaaago
    So you're still using DOS? :rolleyes: Or Windows 3.1? :rofl:
     
  21. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    I dunno man, both of those releases were pretty broke :o
     
  22. doublemeat

    doublemeat New Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Messages:
    14,524
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inside Loop 410
    Windoze is definitely broke
     
  23. Maffy29

    Maffy29 Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    7,799
    Likes Received:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Waiting until I buy a bigger hardrive before I upgrade
     
  24. Aznpho

    Aznpho Not Currently in Use

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    7,160
    Likes Received:
    3
    Location:
    Boston, Ma.
    :wavey: still on 10.4 lol i hate change and I dont feel like paying for it.
     
  25. KuntryFresh

    KuntryFresh Midwest

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    41,508
    Likes Received:
    0
    Location:
    Land of cheese
    Tiger works fine for me. i dont really see a need to upgrade. i looked at it like XP and Vista. sure vista is cool but you dont need it. leopard looks cool too. but i dont need it.
     

Share This Page