stereo help in an 88 gmc?

Discussion in 'OT Driven' started by Jefferson, Apr 27, 2006.

  1. Jefferson

    Jefferson Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    British Columbia
    does anyone know of an online site with good info for putting a cd player in one this is way different then other vehicles i've done
     
  2. Jefferson

    Jefferson Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    British Columbia
    oh ya i'm gonna bump the fuck outta this even though driven moves so slow
     
  3. Jefferson

    Jefferson Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    British Columbia
    hey check it out
     
  4. popsnbeer

    popsnbeer New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    2,314
    Likes Received:
    0
    Location:
    Arizona
    just start ripping stuff outta it until u find a place to put it...then splice the wires and boom boom you have sound ;)
     
  5. popsnbeer

    popsnbeer New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    2,314
    Likes Received:
    0
    Location:
    Arizona
    I'd prolly say crutchfiled.com may help you out
     
  6. Jefferson

    Jefferson Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    British Columbia
  7. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    88 gmc what?

    what model?
     
  8. Jefferson

    Jefferson Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    British Columbia
    full size pick up 4x4 single cab. i got it working but i never hooked up the constant power so it's being a bitch
     
  9. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    o, yea, it'll lose all your presets/settings without const power. It should be right behind your steering column, by the fuse block... Otherwise, you can run it straight from the batt.
     

Share This Page