sound problem

Discussion in 'OT Technology' started by ccrooks, Jan 31, 2005.

  1. ccrooks

    ccrooks New Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    60,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    south bay, southern cali
    Hey guys... i'm using windows xp pro and i just reformatted my computer so i had to reinstall all my drivers. the problem is this: something's wrong with my sound driver (i think). in the control panel, when i have the volume on the left and right speakers turned up, it sounds like shit (low vocals, tinny, etc.), but when i turn down one and leave the other high (doesn't matter which), the sound sounds normal. what's wrong?
    thanks in advance :x:
     
  2. ccrooks

    ccrooks New Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    60,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    south bay, southern cali
    anybody got any ideas?
     
  3. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,617
    Likes Received:
    39
    Location:
    Atlanta, GA
    Is the speakes plug in all the way? :mamoru:
     
  4. ccrooks

    ccrooks New Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    60,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    south bay, southern cali
    yep, they sure are...
     
  5. Juvenall

    Juvenall What Would Juvie Do?

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    2,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    #!/usr/bin/Detroit
    Your system could be upset that you don't have an AV yet..

    ...or it could be the volume level on the sound card itself. Use device manager to find it and check.
     
  6. ccrooks

    ccrooks New Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    60,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    south bay, southern cali
    anybody else got any ideas?
     

Share This Page