So whats the ram to buy for the G5-Quads?

Discussion in 'OT Technology' started by Swak, Jun 24, 2006.

  1. Swak

    Swak Artificially known as ObsoleteAsian

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    18,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chatsworth, California
    I bought it with 2 GB DDR SDRAM ECC... from Apple.. but i am thinking of buying a few more 1 gig ... was wondering if i can purchase it from somewhere else for cheaper.
     
  2. dirteemac

    dirteemac hey, how are you?

    Joined:
    Nov 14, 2001
    Messages:
    7,776
    Likes Received:
    1
    2.5GHz Quad-core PowerPC G5

    Two dual-core 2.5GHz PowerPC G5 processors
    1.25GHz frontside bus per processor
    1MB L2 cache per core
    512MB of 533MHz DDR2 SDRAM (PC2-4200)
    250GB Serial ATA hard drive
    16x SuperDrive (double-layer)
    Three open PCI-Express expansion slots
    NVIDIA GeForce 6600 with 256MB GDDR SDRAM
     
  3. Swak

    Swak Artificially known as ObsoleteAsian

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    18,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chatsworth, California
    Aye I know what speed ram I purchased. But.. What 3rd party brand will work flawlessy?
     
  4. dirteemac

    dirteemac hey, how are you?

    Joined:
    Nov 14, 2001
    Messages:
    7,776
    Likes Received:
    1
    crucial, corsair, kingston, etc.
     
  5. Swak

    Swak Artificially known as ObsoleteAsian

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    18,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chatsworth, California
  6. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    Isn't a G5 DDR?

    you linked to DDR2, which is not compatible.
     
  7. Swak

    Swak Artificially known as ObsoleteAsian

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    18,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chatsworth, California

Share This Page