So... my top of the line 15" MBP can't even run WC3:TFT without lag... suggestions?

Discussion in 'OT Technology' started by k1d., May 14, 2009.

  1. k1d.

    k1d. New Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    IMPERIAL
    So I have the unibody 15" MBP and I can't even run Warcraft 3:TFT to play DOTA sometimes cause of insane framerate lag....

    I'm pretty sure the WC3 is taking up too much resources and the laptop can't handle processing the game....

    Anyone have any ideas on how to fix this?

    I wanna play DOTA :wtc:
     
  2. MeanFiddler

    MeanFiddler The C.I.A. is Trying to Kill Me

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    Have you patched it so that it's a universal binary? Chances are it's the older PPC binary, which is the wrong architecture.

    Log into battle.net and it should update itself.
     
  3. k1d.

    k1d. New Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    IMPERIAL
    Yeah... I mean I am playing DotA online.. so yeah its already patched.. but still lags :o
     
  4. Jacen2141

    Jacen2141 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    618
    Likes Received:
    0
    Location:
    SC
    Silly question, but have you tried switching to the 9600GT 512 just to test it?
     
  5. k1d.

    k1d. New Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    0
    Location:
    IMPERIAL
    yeah lol
     
  6. Jacen2141

    Jacen2141 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    618
    Likes Received:
    0
    Location:
    SC
    hey I said it was silly...I forget I can do that sometimes with mine!
     
  7. Oh Its Joe

    Oh Its Joe OT Supporter

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    24,608
    Likes Received:
    4
    Location:
    brighton
    my unibody played wow pretty poorly too when I tried it out
     
  8. HiBillyMaysHere

    HiBillyMaysHere New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,215
    Likes Received:
    0
    Location:
    TN
    It just works right?
     
  9. Oh Its Joe

    Oh Its Joe OT Supporter

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    24,608
    Likes Received:
    4
    Location:
    brighton
    :gtfo:
     
  10. HiBillyMaysHere

    HiBillyMaysHere New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,215
    Likes Received:
    0
    Location:
    TN
    I have a new MBP myself. Some stuff does just work. However some doesn't... lol.

    :ugh2:
     
  11. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    I don't get it... shouldn't the specs of a MBP be able to run WC3 very well? Are you running it natively on OS X or Windows? Have you tried Boot Camp + Windows?
     
  12. volumecontrol

    volumecontrol New Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Messages:
    2,892
    Likes Received:
    0
    Location:
    cleveland
    WC3 is being emulated when run on OSX. The framerate is slower and the effects aren't as vibrant/flashy. :dunno: Nothing you can do about it, other than run it in Parallels. Don't blame the hardware, blame Blizzard for making it like that.
     

Share This Page