Skype is now in the App store

Discussion in 'OT Technology' started by TokyoSweet, Mar 31, 2009.

  1. TokyoSweet

    TokyoSweet Guest

    Just downloaded it, everything is working great. A few users are having problems though. When they type their username and password the system crashes.
     
  2. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    For some stupid reason it's not allowed in the Canadian App Store. It's up for every other app store in the world except Canada. There are ways to switch the Canadian app store to the US one in itunes, but I need an american credit card or Mastercard gift card.
     
  3. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
  4. TheWeasel

    TheWeasel Guest

    Pretty worthless for the most part. How come Windoze Mobile users and G1 users can use Skype over 3G but the iPhone can't? The app seems to crash a lot too.
     
  5. TokyoSweet

    TokyoSweet Guest

    A lot of people are complaining that Skype is crashing.. it's not for me, it's working fine. Maybe an update fix will be available in a few days?
     
  6. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    It crashes for me every time I try to make a skypeout call from the address book.
     
  7. CyberBullets

    CyberBullets I reach to the sky, and call out your name. If I c

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Messages:
    11,865
    Likes Received:
    0
    Location:
    BC, Canada/Stockholm, Sweden
    I thought you just said it wasn't available in Canada?
     
  8. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    ya, it wasn't. I got around that by creating an app store account for Australia where a credit card isn't required.

    http://support.apple.com/kb/HT2534
     
  9. nabechu

    nabechu New Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    21,594
    Likes Received:
    0
    Location:
    SoCal
    its only crashing on jailbroken phones it seems, you have update via cydia and it'll stop crashing
     
  10. CyberBullets

    CyberBullets I reach to the sky, and call out your name. If I c

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Messages:
    11,865
    Likes Received:
    0
    Location:
    BC, Canada/Stockholm, Sweden
    Very nice!
     
  11. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    works fine on my jailbroken iphone and just downloaded it from appulous becuase I am in canada
     
  12. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    then apparently you can't do skype over 3G.

    or am i just confused?

     
  13. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    trying over 3g now
     
  14. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    working fine over 3G, we'll see if my provider notices (not sure if they can tell or not)
     
  15. mojito

    mojito New Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    62,877
    Likes Received:
    0
    att would never make any money

    they do it in europe alot, just buy a phone and prepaid sim or the lowest voice plan and talk all they want
     
  16. TokyoSweet

    TokyoSweet Guest

    Try calling someone. I can log in over 3G but can't call.
     
  17. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada

    i have called over 3g and it works awesome. I just bought unlimited canada and US for 3 months so i will never have long distance charges again

    the only issue i had was that one of my calls got dropped about 5 min into it.
     
  18. TokyoSweet

    TokyoSweet Guest

    hmm Skype over 3G network won't work for me. i don't have unlimited plan. that may be the problem
     
  19. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada

    you must have credit on skype to call land lines or cells but you should be able to call skype to skype without credit. I was able to call skype to skype on 3G before i bought the unlimited to landlines and cells
     
  20. iridium130

    iridium130 OT Supporter

    Joined:
    Jan 7, 2005
    Messages:
    6,034
    Likes Received:
    0
    Location:
    Anaheim Hills, CA --> Denver, CO
    I was able to call Chile and domestically fine w/ Skype over wifi, the audio was pretty good. I had a lot of call failures trying to call out to Chile though, I don't know if that was because of the wifi signal, Skype itself or the program
     
  21. verbal

    verbal Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    22,502
    Likes Received:
    0
    What exactly are you guys using Skype for? I've never found a need for it. Just curious how some of you are using it.
     
  22. Nezart

    Nezart OT Supporter

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    4,621
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada

    calling long distance across canada becuase we have shitty plans up here. and calling paris when my gf is there for school
     
  23. TheWeasel

    TheWeasel Guest

    Much cheaper when I have to call internationally to customers.
     
  24. TokyoSweet

    TokyoSweet Guest

    It's free to voice, just like talking on the phone but over the internet.
     
  25. Keegan

    Keegan New Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    3,663
    Likes Received:
    0
    Location:
    DC
    Anyone recommend a microphone for the Touch?
     

Share This Page