Shoulod i get a camera/video phone

Discussion in 'OT Technology' started by SuperoDeus, Jun 8, 2004.

  1. SuperoDeus

    SuperoDeus OT Supporter

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    867
    Likes Received:
    0
    Location:
    CT
    Should i get a camra/video phone now, or wait until some better ones hit the market
     
  2. zyg0te

    zyg0te I've made a huge mistake.

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Location:
    norcal
  3. The Boy Bastard

    The Boy Bastard Bewbie's??

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    0
    The quality of camea phones out now are pretty good, by years end a few 1mp phones should be in the US. Just like computers they are changing sofast, just get something you ae happy with now.
     
  4. PsychoWes

    PsychoWes ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 12, 2001
    Messages:
    14,899
    Likes Received:
    0
    if you get a cameraphone do not get a sony ericsson...
    i got a t610, and my friends have a v300 and a nokia video phone
    theyre pictures always come out clearer than mine
    the motorola and nokia cameras are way better than sonys :hs:
     
  5. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
  6. kuno

    kuno .... OT Supporter

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Messages:
    5,235
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wichita, KS
    stupid question.. yes son. keep your old phone anyway as backup tho. I still have a nokia 3390, 8890 as backup.
     
  7. wake_o

    wake_o New Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    6,114
    Likes Received:
    0
    Location:
    NYC
    yeah get one!
     
  8. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
  9. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    how do you do MP3 ringers on the 3650?
     
  10. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Thanks for the offer, but don't use the 3650 anymore. As mentioned elsewhere, the 6230 I'm using now plays MP3's out of the box, so I have infinite ringtone selections now. :)
     
  11. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    its b/c the resolution of the motorola camera is better than the t616. i thinkt he best resolution for the t616 is 352x258 or something like that and the motorola is 640x480
     

Share This Page