A&P Sell me you monitor calibrator!!

Discussion in 'Lifestyle' started by wizeguy4, Dec 29, 2008.

  1. wizeguy4

    wizeguy4 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Allentown, PA
    I know some of you fawkers got new monitor calibration shit and are just dying to get rid of the old POS ones you just tossed into your closet. Well if it can do 2 monitors, then dust it off adn sell it to me. I am buying one this week for sure and have no problems ordering it new from the net but if an OTer wants to make a few bucks and sell me their shit cheaper, I am all about it.

    seriously
     
  2. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    we need to buy an OTAP calibration whore and pass it around :run:
     
  3. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    even though I've calibrated mine, it wouldn't hurt to do it now and again to be sure
     
  4. xconverge

    xconverge OT Supporter

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    3,414
    Likes Received:
    10
    Location:
    San Francisco, CA
    which is it, a calibrator or a whore. Both would be acceptable as long as we could fedex it
     
  5. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    :bowdown:
     
  6. someonenew

    someonenew He's Dangerous

    Joined:
    Aug 27, 2002
    Messages:
    104,681
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, Texas
    :werd:

    borrowed a pantone xrite from a friend and it says at the most you're supposed to go is once a month...the wife's bought me a spyder2express for Christmas because my wife told her about it.

    problem is...the reviews on it suck:o...and can't return it because there's no receipt:o
     
  7. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    spyder pro?
     
  8. Dwight Schrute

    Dwight Schrute New Member

    Joined:
    Oct 11, 2003
    Messages:
    8,616
    Likes Received:
    0
    You're supposed to do it periodically. Calibration isn't a one-time thing.
     
  9. wizeguy4

    wizeguy4 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Allentown, PA
    I believe themolsen had a problem with his but then downloaded the prosoftware and everything worked great. So your hardware is fine, but the software is not.

    Send it to me and I will fix it for you. After I am done fixing it for you, I will send it to Xenon who will then send it to xconverge. This is to verify functionality on multiple types of displays. After this, you will have it back which will be in about a month which according to your friend, is right on schedule.

    and then we go around again.
     
  10. xconverge

    xconverge OT Supporter

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    3,414
    Likes Received:
    10
    Location:
    San Francisco, CA
    I have to verify it works with a macbook pro for you, incase you ever want to get one and calibrate it
     
  11. OlafBeserka

    OlafBeserka girls pee pee when they see me OT Supporter

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hella Bay Area
    I have a huey basic for sale. Brand new, used once $55 shipped. It only does one monitor though. You can upgrade to the pro software for $30 though through pantone.
     
  12. wizeguy4

    wizeguy4 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Allentown, PA

    is the Huey hardware the same for both Basic and Pro? and is this software availble through other means (like asking Tetsuo nicely)

    I dont think the multi monitor is something I really need right now cause my one monitor is stricly for bridge and it is where all of my organization and ratins and quickveiwing takes place. It is my other monitor (my secondary monitor) that I run CS3 and I want to have calibrated.
     
  13. BumbleBeeTuna

    BumbleBeeTuna excuse me, your balls are showing OT Supporter

    Joined:
    Oct 13, 2002
    Messages:
    10,534
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    buy a cheap spyder 2 express and then DL the pro software
     
  14. wizeguy4

    wizeguy4 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Allentown, PA
    which is what I would like to do with lucifer87's huey
     
  15. OlafBeserka

    OlafBeserka girls pee pee when they see me OT Supporter

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hella Bay Area
    yeah same hardware, but different software. I downloaded the pro software but it didnt recognize the calibrator. The upgrade to pro software is only $30 if you need multi-monitor calibration. I havent dug too much into the pro-software since I only edit on one monitor.
     
  16. ace3

    ace3 mouthify my wang.

    Joined:
    May 4, 2001
    Messages:
    122,610
    Likes Received:
    9
    Location:
    Omaha NebrASSka Posts: 15
    christ, how many wives do you have?
     
  17. ace3

    ace3 mouthify my wang.

    Joined:
    May 4, 2001
    Messages:
    122,610
    Likes Received:
    9
    Location:
    Omaha NebrASSka Posts: 15
    i have the huey pro & love it.
     
  18. someonenew

    someonenew He's Dangerous

    Joined:
    Aug 27, 2002
    Messages:
    104,681
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, Texas
    woops...meant wife's mother:o
     

Share This Page