A&P sb-600 in commander mode.. need tips

Discussion in 'Lifestyle' started by wrong1, Oct 27, 2008.

  1. wrong1

    wrong1 Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    0
    Location:
    socal
    Mainly how do I manually control the flash output when using it as a slave with the d300 in commander mode?
     
  2. ok_computer

    ok_computer OT Supporter

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB, Canada
    Under the Flash menu in the D300 you can set the SB600 to M and control from there.
     
  3. wrong1

    wrong1 Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    0
    Location:
    socal
    ahh thanks.. I was trying to control it on the back of the flash, like when it is hot shoe mounted.
     
  4. someonenew

    someonenew He's Dangerous

    Joined:
    Aug 27, 2002
    Messages:
    104,681
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, Texas
    you can still control the power output on the flash in slave mode
     
  5. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    .
     

Share This Page