running owa 2003

Discussion in 'OT Technology' started by DigiCrime, Mar 11, 2009.

  1. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    33,001
    Likes Received:
    101
    Location:
    St. Louis
    It a good idea to run this on the same server as the exchange? Maybe 5-6 people at max would be externally connecting. Generally I setup a second system for this but with that many I don't forsee an issue anyone disagree?
     
  2. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    That's how we've set ours up.
     
  3. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    33,001
    Likes Received:
    101
    Location:
    St. Louis
    Its not in their budget right now so to round off the corner figure it would be ok to run it on the same server. Nothing else is on this system anyway just BES and Exchange
     
  4. DAN513

    DAN513 OT Supporter

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    10,089
    Likes Received:
    2
    Location:
    204
    I'm doing that now with no problem. Unless it's a 10 year old server, the biggest limitation would your internet connection.
     
  5. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    33,001
    Likes Received:
    101
    Location:
    St. Louis
    nah, brand new computer, dell optiplex actually, old server died so they didnt want to fork out money for a new rack :mamoru:
     
  6. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    Wait, you have BES and exchange on the same server? :nono:
     

Share This Page