Running OS X on PC?

Discussion in 'OT Technology' started by GT40, Oct 10, 2005.

  1. GT40

    GT40 lol

    Joined:
    Jun 2, 2001
    Messages:
    12,184
    Likes Received:
    0
    Is it possible? How? Is it even worth it? Discuss.
     
  2. Peyomp

    Peyomp New Member

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    14,017
    Likes Received:
    0
    There were development releases for the PC, that got out on the net, since Apple is switching to Intel processors. It requires specific hardware. Check out the threads on it in the Mac forum.

    And yes, it would be great to be able to dual boot to OS X for computing, and XP for games. So definately worth it if you're a fan of OS X.
     
  3. Monstrddg

    Monstrddg New Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
  4. Peyomp

    Peyomp New Member

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    14,017
    Likes Received:
    0
    They don't emulate anything. Apple made a native Intel version of OS X. It got leaked. You can get it on bit torrent. There are some hardware requirements.

    There are threads about it in the mac forum, with links. But I am not registered, so I can't search. You should ask this question in there. They know.
     
  5. kingtoad

    kingtoad OT Supporter

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    55,924
    Likes Received:
    11
    Location:
    Los Angeles
    There is no emulation required. As Peymp said, when Mac starts producing Intel x86 based chips, then they'll be able to work on PCs. You could also have OS X running on your PC right now if you knew how.

    I found on article online somewhere of someone actually installed OSX onto their PC using an Ubuntu live cd.
     
  6. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    Did they actually get all of OSX on there, or just the Darwin kernel? Darwin is freely available on Apple's website, but it doesn't do much without some software to run on top of it.
     
  7. Peyomp

    Peyomp New Member

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    14,017
    Likes Received:
    0
    We've discussed this here before. Someone leaked the developer's kit. You get the whole OS.
     
  8. DatacomGuy

    DatacomGuy is moving to Canada

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    16,546
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tampa, FL
    I've done it. Not worth it.. runs very choppy.

    I also set it up under VMWare.. same deal. Runs, but not really usable.
     
  9. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    Ah right, I'd forgotten about that.
     
  10. PeacefulAnarchy

    PeacefulAnarchy You get one for the money, two for the show, three

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    810
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island, NY, USA
    And watch out for the GNAA ISO, it's a humongous goatse.

    Besides it does not work on Athlon XP, it needs a CPU with SSE2 support, such as a P4, A64, or Sempron 64/Sempron 754 CPU.

    Argh, fucking Athlon XP, I WANT OS X!
     

Share This Page