Remote Desktop Question

Discussion in 'OT Technology' started by Repentinus, Sep 25, 2007.

  1. Repentinus

    Repentinus New Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    586
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lawton, OK
    Can I install a program on a computer I'm remotely connected to using a CD in my computer's drive? And if so, any idea on how? First time I've used it.
     
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    yes. its in the rdc options to mount remote drives.
     
  3. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    Yep, but don't expect it to be quick.
     
  4. Kieffer87

    Kieffer87 Orly OT Supporter

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Where the Green Grass Grows
    I'm going to guess this is going to take forever and probably end up with errors. I tried to remote install something from a hard drive and it took forever and ended up failing anyways.
     
  5. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    worth making an iso, uploading it, and mounting it on the server.
     
  6. EvilSS

    EvilSS New Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    5,104
    Likes Received:
    0
    Location:
    STL
    Fine over LAN speeds. Anything else, upload the files to the server then install.
     

Share This Page