question about dual monitors on a powerbook

Discussion in 'OT Technology' started by rezin, Oct 23, 2005.

  1. rezin

    rezin Put it in the air with the chronic/ My lyrics like

    Joined:
    May 30, 2003
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    0
    Location:
    Madison, WI
    if i had a powerbook, and a monitor is there anyway too use them both in a dual setup?
     
  2. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    yes, plug it in.
     
  3. rezin

    rezin Put it in the air with the chronic/ My lyrics like

    Joined:
    May 30, 2003
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    0
    Location:
    Madison, WI
    ok, so if i just plug it in, will i have the same thing on both screens or will i be able to have stuff spread across both
     
  4. newsroom_can

    newsroom_can Canada eh?

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    17,218
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    You can have same thing on both screens or have them spread across both.

    Just press F7 to make these changes.
     
  5. rezin

    rezin Put it in the air with the chronic/ My lyrics like

    Joined:
    May 30, 2003
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    0
    Location:
    Madison, WI
    awesome, thank you
     

Share This Page