MIL PureEdge and Mac Users

Discussion in 'On Topic' started by Martin Atchet, Feb 25, 2009.

  1. For the life of me I cannot get this shit to work. It is driving me nuts. Does anyone in here use PureEdge on a mac? Advice?
     
  2. Maffy29

    Maffy29 Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    7,799
    Likes Received:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
  3. Jyokker

    Jyokker The trouser snake is very aggressive. It will corn

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    12,760
    Likes Received:
    0
    Location:
    Panama City, FL
    Buy a real computer.
     
  4. nsxrebel

    nsxrebel New Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    3,272
    Likes Received:
    0
    what version of OSX are you on? You do know that you need at least 10.4.6 for PureEdge to work.
     
  5. MrRyan

    MrRyan Gary Johnson 2016 OT Supporter

    Joined:
    Aug 28, 2002
    Messages:
    159,062
    Likes Received:
    191
    Location:
    Colorado Part Year Resident
    Sorry no help here
     
  6. 10.4.11

    was hoping you'd have the answer. damn.
     
  7. andymodem

    andymodem Ambitious, but rubbish.

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Messages:
    6,331
    Likes Received:
    0
    Location:
    Baltimore, MD
    Is it failing on the install?
     
  8. I can install it and everything but when I download a form from AKO it just won't open it with pureedge. I try to select what to open it with and all I get is folders from pureedge that don't open it. :o:o:o:o
     

Share This Page