problems with eek3.net/upload

Discussion in 'OT Technology' started by Initial E, Sep 20, 2003.

  1. Initial E

    Initial E New Member

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    3,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia
    whenever I upload something there, it wont display. I get this instead: "http://127.0.0.1:1028/clear.cgi?" wtf?

    I tried another browser, nutscrape 7.1 and it still does the same thing.

    Also, the site isn't blocked on my restricted sites lists. So what else could it be?
     
  2. Divine Vengeance

    Divine Vengeance New Member

    Joined:
    May 21, 2003
    Messages:
    20,453
    Likes Received:
    0
    Somehow its on your Windows hosts file :dunno:. Try using a different site.
     
  3. Initial E

    Initial E New Member

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    3,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia
    Is there some way I can edit the site out? I know the majority of everyone here uses that site to upload pics for the forum, so it's kinda sucks if I cant see any pictures.

    If it helps, I'm running XP pro.
     
  4. Divine Vengeance

    Divine Vengeance New Member

    Joined:
    May 21, 2003
    Messages:
    20,453
    Likes Received:
    0
    I don't know how :sad2:

    use otupload.net for a list of sites to use.
     
  5. Initial E

    Initial E New Member

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    3,454
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia
    fixed it

    Zonealarm is a fucking whore. I uninstalled that shit and everything works fine.

    Thanks for trying to help tho.
     
  6. Leb_CRX

    Leb_CRX OT's resident terrorist

    Joined:
    Apr 22, 2001
    Messages:
    39,994
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Canada
    finally someone sees the light

    DOWN WITH ZONEALARM!
     

Share This Page