Problem with proggy...

Discussion in 'OT Technology' started by Mycophiles, Jul 24, 2004.

  1. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    I'm running a program I just began using called Iswipe. I have it running and it's in the tray but I don't know how to make it pop up. Could someone give me a hint here?
     
  2. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    what do you mean by "pop up" or why do you want it to?
     
  3. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    I want the program to come up.
     
  4. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    but you said it's in the tray? which by i you think mean dock...

    so you want it to bounce up and down ?
     
  5. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    No, it's running right now. (has a little arrow under it) If I click on the icon in the dock then the top toolbar changes from safari to Iswipe, BUT the program doesn't come up.
     
  6. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    oh! has it always been this way?

    if it hasn't, maybe the iSwipe's windows are hidden at the edges of your screen...

    or maybe... the program isn't showing up, because you didn't tell it to show any windows?
     
  7. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    okay, i just installed it on my machine

    switch to iSwipe, select the "Window" menu in the toolbar, then select Main.

    If that doesn't bring up the Main window, then your windows are at the edges of your screen.
     
  8. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    Presto... and just like that a problem has been fixed. Thanks for the tip.
     
  9. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    no problem.

    by the way, i find Acquisition/Acqlite or Poisoned to be the best P2P for OS X. You should try them out if you haven't already
     
  10. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,130
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    Ok, I will. Thanks for the suggestion.
     
  11. jabbadeznuts

    jabbadeznuts ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    3,143
    Likes Received:
    0
    Location:
    PDX
    Apple key + 0 will get you the main window.
     

Share This Page