Problem with Firefox

Discussion in 'OT Technology' started by Casino, Mar 31, 2005.

  1. Casino

    Casino OT Supporter

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    15,564
    Likes Received:
    29
    Sometimes it will just stop working. I'll type in a website and press Go, but nothing will happen. It will just sit there. It usually happens after I have firefox open for like 30 minutes. I'll switch to IE real quick to see if that works and it does. The only way to make Firefox work again is to close all the tabs and open it back up again. Anyone else have this problem?
     
  2. 01000101

    01000101 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    642
    Likes Received:
    0
    ive heard before that firefox has memory drain issues if you leave tabs open for a while.
     
  3. EagerZeroedThick

    EagerZeroedThick New Member

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    5,971
    Likes Received:
    0
    Location:
    In a blade enclosure near you
  4. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    Are you running the latest version? I had a few problems like that with old versions, but haven't had any with 1.0.1 or 1.0.2.
     
  5. Casino

    Casino OT Supporter

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    15,564
    Likes Received:
    29
    I'm running version 1.0.1. Maybe if I download the critical updates its telling me to download will fix it....
     

Share This Page