Problem I could use help with...

Discussion in 'OT Technology' started by PkPlan, Dec 28, 2003.

  1. PkPlan

    PkPlan Guest

    Ok, so when I type a webpage in ...www.ANYTHING.com on the bottom of internet explorer it shows the URL and connecting...The thing is that instead of the regular URL it says ...sexyque.com/cgi-bin.proliv.proliv.cgi/THEN THE WEBPAGE. Why is it doing this...Did something get installed on my computer, some sort of spyware? I have run spybot and it didnt catch it. Also sometimes when I type in a web address it will bring me to pr0n page...WTF, help plz!
     
  2. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    Yes, you installed something you shouldn't have. And the same advice goes to the other 60 people who have asked this same question: spybot, adaware... etc and last but not least reinstall.
     
  3. Wolf68k

    Wolf68k OT Supporter

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    4,861
    Likes Received:
    2
    Location:
    Houston, Texas
    Make sure you've updated Spybot it should catch it.

    Try getting HijackThis it should be able to help also

    A reg key has been changed: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\DefaultPrefix

    Also try Ad-aware
     
  4. aphoric

    aphoric Even if god did exist, it would be necessary to ab

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    Location:
    Leaving Afghanistan
    use Opera, IE is bad for surfing pr0n
     

Share This Page