Photoshop is crashing every time its opened now

Discussion in 'OT Technology' started by Pineapple Devil, Jan 27, 2008.

  1. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    just started today

    10.5.1
    photoshop cs3

    i've repaired using the install dvd
    i've uninstalled then reinstalled using the dvd

    each time it does the same thing. loads, then the box comes up IN PHOTOSHOP saying it unexpectedly crashed and to send the crash report to adobe.

    wtf?
     
  2. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    repaired permissions and it still does it
     
  3. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    bridge works fine too
     
  4. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    post picture of the crash message
     
  5. inkblot78

    inkblot78 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
  6. doublemeat

    doublemeat New Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Messages:
    14,524
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inside Loop 410
    i'd try deleting the photoshop plist
     
  7. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    [​IMG]
     
  8. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    know what folder thats in?
     
  9. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    fixed it

    i installed the scanner software today that i havent used since i put leopard on here. well something with that and ps didnt work. uninstalled the scanner software and ps runs fine now
     

Share This Page