PDF Writer 5.0 Output

Discussion in 'OT Technology' started by michelin man, Jul 9, 2003.

  1. michelin man

    michelin man IDB Construction

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Messages:
    11,660
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin
    Where in the PDF Writer can i change the default output location?
     
  2. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,621
    Likes Received:
    39
    Location:
    Atlanta, GA
    Is the PDF writer the thing that emulates a printer? That is the only experience I have with converting to PDF. :o
     
  3. michelin man

    michelin man IDB Construction

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Messages:
    11,660
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin

    yes, I use it with MS Access to create reports so I email them out.
     
  4. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    Are you using the writer or the distiller? I know the default is the last output directory so unless you change that on a regular basis you won't have a problem. If you do, you're better to use the distiller job watch - that will sit there and watch for things to process in a set folder and output them in another.
     
  5. michelin man

    michelin man IDB Construction

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Messages:
    11,660
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin
    Distiller......

    I had 4.0 and i could have sworn there was a place that you could change to output folder...
     
  6. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,621
    Likes Received:
    39
    Location:
    Atlanta, GA
    BTW, what is the difference between the distiller and the writer? I have about 50 docs to convert to PDF this afternoon. :wtc:
     
  7. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    If you open up distiller, you can set directories for it to monitor and it will automatically convert them. It's a way for one machine to "serve" up pdf files on a network for example. You have to actually load the distiller up though (programs->adobe acrobat 5.0->Acrobat Distiller). Check out the help files to see what I mean.

    PS I have 4.0 so it might be a bit different.
     

Share This Page