Parallels 3.0 4560

Discussion in 'OT Technology' started by babygodzilla, Jul 22, 2007.

  1. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    anyone tried this yet? supposedly you can run 3D games in Parallels now, i do believe the dev team ran Half-Life 2 on it.

    i just installed Company of Heroes and i couldnt run it. there was an error regarding DirectX and hardware capabilities. what should i do?


    the exact error is:

    i just installed DirectX 10

    thanks
     
  2. skitcy

    skitcy uhm title! ok

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seattle, Washington
    I'm not sure if it supports DirectX 10? I thought only up to 8. Mostly Open-GL support?
     
  3. alverino03

    alverino03 Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Messages:
    4,898
    Likes Received:
    1
    Location:
    bay area
  4. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    It doesn't support full DX9.
     
  5. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    i coulda sworn they said Half-Life 2 works
     
  6. Shinsei Ryu

    Shinsei Ryu New Member

    Joined:
    Sep 11, 2002
    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    0
    People were having a hard time to get it running as well as the Parallels team said it would.

    Seems like I can almost run FFXI now in parallels but graphics mess up right when the game loads up.
     
  7. Kook

    Kook This is how we roll.

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Location:
    Allen (Dallas), Texas
    I haven't been able to get any games or 3D programs to run in it either :(
     
  8. Casino

    Casino OT Supporter

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    15,554
    Likes Received:
    29
    starcraft runs but there are like 5" black borders on all sides
     
  9. Jacen2141

    Jacen2141 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    618
    Likes Received:
    0
    Location:
    SC
    I'm having a hard time finding a working serial for this build :o
     
  10. jmechy

    jmechy Calmer then you are.

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    1,972
    Likes Received:
    0
    Location:
    Santa Barbara, CA
    Funny, I got one just fine from this website.
     
  11. fuzion1029

    fuzion1029 New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    I tried Call of Duty 2 on it, and it wouldn't work cus I couldn't get the DirectX9 to work all the way. I installed it, but it didn't work for the game.
     

Share This Page