Operating System Not Found issue

Discussion in 'OT Technology' started by Little Spunky $#!T, Dec 23, 2003.

  1. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    This is on a older gateway (600mhz) and when I boot it up it tells me Operating System Not Found. Well I have had this issue about 3 weeks ago on the same computer and I reinstalled windows to fix it. Now its doing it again :mad:.

    Is it possible that some hardware device is goofy? The hard drive isn't as old as the computer, it is a 40gb Western Digital so it should be fine :dunno:
     
  2. Leb_CRX

    Leb_CRX OT's resident terrorist

    Joined:
    Apr 22, 2001
    Messages:
    39,994
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Canada
    ouch

    if the BIOS is actually pointing to the local h/d for boot up, then something went kapoot, maybe boot record...make sure you hvae no floppy disks in the driver :o
     
  3. col_panic

    col_panic calm like a bomb Moderator

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    188,160
    Likes Received:
    0
    Location:
    winter haven, fl
    fixed

    try running their diagnostics on the drive:
    http://support.wdc.com/download/
     
  4. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    Ok problem fixed........for some reason the jumpers were fucked up on the HD and the CD RW.... I don't know why it worked until now :hs:
     

Share This Page