on board lan for k8n neo2 not working.

Discussion in 'OT Technology' started by colosodian, Jan 6, 2005.

  1. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
    XP Pro is not detecting both on board lan controllers. Im not sure how to install the drivers either.
     
  2. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can
  3. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    well, nvida has a unified driver -- so I assume you have not installed your chipset drivers.

    do so immidiately.
     
  4. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
    I had installed the chipset drivers, when I went in the bios the lan controller had been turned off...
     
  5. Penetration

    Penetration OT Supporter

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    19,258
    Likes Received:
    0
    Location:
    MMM my ding ding dong
  6. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    yes, isn't that what i said?
     
  7. Penetration

    Penetration OT Supporter

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    19,258
    Likes Received:
    0
    Location:
    MMM my ding ding dong
    Well, more like "repeated".
     

Share This Page