OMGWTF Contacts on v710...

Discussion in 'OT Technology' started by sp33d, Mar 31, 2005.

  1. sp33d

    sp33d New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Hello all,

    i recently purchased a v710 from verizon. I also have a Treo600, plus a slew of other phones that ive had in the last 2 years, not important...

    Any who, i have 1272 contacts (yes i actually use them all) but my v710 will only store 275 (MOTO says 500)

    well i was wondering if there is a way i can get all my contacts in there?:x:

    Please HELP!:sadwavey:
     
  2. zennoodle

    zennoodle ...hmm must've misplaced my socks

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    3,140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver, CO
    I thought most to all CDMA phones could do 500 easily....I don't think there is a way around your dilemmna. :hs:
     
  3. sp33d

    sp33d New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
  4. zennoodle

    zennoodle ...hmm must've misplaced my socks

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    3,140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver, CO
    If you're not in New Jersey/N, S Carolina region...switch to Cingular or T-Mobile. :)
     
  5. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    buy a memory card for the v710, you should be able to store a ton of contacts on one of those
     
  6. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind

Share This Page