Odd computer problem

Discussion in 'OT Technology' started by 6Double5321, Dec 21, 2004.

  1. 6Double5321

    6Double5321 Into the blue again, after the money's gone

    Joined:
    Nov 6, 2001
    Messages:
    7,356
    Likes Received:
    0
    Location:
    cartersville
    I turned my computer on today to find that it is incredibly sluggish. I checked the processes, and System Idle Process is at 99, but CPU usage is 0%. No applications are running, and nothing is running in the system tray, which is odd because Rage3DTweak and the nForce2 control icon normally reside there after startup. It was fine before I shut it down, and it was shut down for about 2 days. I can't get into anything (like Control Panel) to try to fix it, and Windows won't let me stop the offending process. Any ideas/solutions would be greatly appreciated. :hs:
     
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    system idle process at 99% means that it's not doing anything. Basically any cpu % not used, will show up under the "idle".
     
  3. lizzzardgirl

    lizzzardgirl Guest

    get a new computer and throw that piece of shit out the window!
     
  4. monolith

    monolith My soul grows ever weary and the end is ever near. OT Supporter

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    32,573
    Likes Received:
    257
    Location:
    Southern California
    Dude your avatar is fucking great!

    :bigthumb: :bigthumb: :bigthumb:
     

Share This Page