Noob question Hooking up 360 to hdtv

Discussion in 'OT Technology' started by Kokomo, Dec 27, 2008.

  1. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,398
    Likes Received:
    33
    Can i just buy the cheapest brand of HDMI cables?, will any HDMI cables work with my 360 , or do i need the 360 brand of HDMI cables? ,and i know monster cables are a rip from what OT tells me
     
  2. GQ

    GQ OT Supporter

    Joined:
    Feb 28, 2002
    Messages:
    2,187
    Likes Received:
    1
    Location:
    Iowa
  3. kamikaze

    kamikaze Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Messages:
    33,629
    Likes Received:
    0
    Location:
    Barrie Ontario
    as far as I'm concerned digital is digital, so cheap cables will work just as well as monster cables.
     
  4. poppa_jay

    poppa_jay OT Supporter

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    4,139
    Likes Received:
    0
    Location:
    GTA
  5. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,398
    Likes Received:
    33
    So any HDMI cable will do?
     
  6. kamikaze

    kamikaze Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Messages:
    33,629
    Likes Received:
    0
    Location:
    Barrie Ontario
    it should, yes. I'm sure the A/V elitists will disagree, but I'd get the cheapest one you can find.
     
  7. Saluki

    Saluki New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    2,655
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    From my understanding you'll need to cut away some of the plastic at the end of the cable that goes into the 360 so that it fits...Microsoft's way of trying to make you buy their stuff. But any cable will work for that. Monoprice.com is dirt cheap btw.
     
  8. Kieffer87

    Kieffer87 Orly OT Supporter

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Where the Green Grass Grows
    Not true, I buy all my cables form www.monoprice.com and they fit just fine in my 360.
     
  9. kamikaze

    kamikaze Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Messages:
    33,629
    Likes Received:
    0
    Location:
    Barrie Ontario
    Yea, a buddy of mine just grabbed a generic HDMI cable to use with his 360, and it works fine.
     
  10. Original

    Original OT Supporter

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Messages:
    33,808
    Likes Received:
    15
    Location:
    God's Country
    :werd: best there is
     

Share This Page