no audio on avi files encoded by fqm

Discussion in 'OT Technology' started by reallyneedmoney, Feb 23, 2005.

  1. reallyneedmoney

    reallyneedmoney New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    I am having a bit of trouble playing video (avi) files encoded by fqm. The video works fine but there is no audio at all. And according to G-spot I have the right codecs. Any help will be appreciated.
     
  2. mace

    mace i don't read

    Joined:
    Jun 6, 2004
    Messages:
    12,567
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas
    what did you encode the audio with
     
  3. reallyneedmoney

    reallyneedmoney New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    these are actually tv episodes that i downloaded off torrentspy.com

    according to the file.. they're by "fqm" and according to g-spot it is ecoded by xvid.. and i do have the xvid codec and other xvid file plays fine on my comp
     
  4. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
  5. reallyneedmoney

    reallyneedmoney New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    these are tv shows.. i thought tv shows were legal to download
     
  6. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    nope. Not without permission.
     
  7. reallyneedmoney

    reallyneedmoney New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    nevermind.. i found a solution to my problem.. i just downloaded satsuki decoder pack which help resolve the problem
     

Share This Page