My PowerMac G4 Logic Board bit the dust...

Discussion in 'OT Technology' started by acabrera, Apr 25, 2005.

  1. acabrera

    acabrera Rumors of my death have been greatly exaggerated.

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    50,277
    Likes Received:
    0
    Location:
    Miami Beach, FL
    So I ordered a Powermac G5 until I can find a replacement logic board on ebay :big grin:

    Old hotness = PowerMac G4 Dual 800 + 15" LCD Studio Display
    New hotness = PowerMac G5 Dual 2.0 + 23" Cinema Display and 15" LCD Studio Display.
     
  2. rpark

    rpark New Member

    Joined:
    Apr 9, 2005
    Messages:
    1,082
    Likes Received:
    0
    Location:
    Isla Vista, California
    I would drool over ur new computer if i could see it.
     
  3. untoastytoast

    untoastytoast The Glory Days

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    10,842
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Palace of Auburn Hills
    :cool: I wish i had $4,500 to spend on a dream computer :sadwavey:
     
  4. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    work hard and save your pennies like the rest of us. :)
     
  5. untoastytoast

    untoastytoast The Glory Days

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    10,842
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Palace of Auburn Hills
    :x:
    Thats what im doing right now, a few more months and i'll have enough cash for a mac of my own. :big grin:
     
  6. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,749
    Likes Received:
    8
    why replace the old board if you're getting a new G5?
     
  7. acabrera

    acabrera Rumors of my death have been greatly exaggerated.

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    50,277
    Likes Received:
    0
    Location:
    Miami Beach, FL
    To give it to my mom.
     

Share This Page